Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 3.000 persones han participat a les jornades VilaJuga

Entre el públic de les VilaJuga hi havia moltes famílies però també gent de perfils i edats molt diversos.

Les VilaJuga han reunit aquest cap de setmana unes 3.000 persones al voltant del joc. La iniciativa de l’associació La Casa dels Estranys, amb la col·laboració del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, ha tornat a ser un èxit després que l’any passat, a causa de la pandèmia, no es poguessin fer les jornades.

Tot i no arribar a les més de 4.000 persones de l’edició del 2019, el president de La Casa dels Estranys, Jordi Castellví, valora molt positivament la resposta de la gent, tenint en compte que s’han hagut de seguir mesures com l’ús de mascareta i el límit d’aforament.

El pavelló firal ha estat l’espai on tenien lloc els jocs: hi havia jocs de taula, wargames, jocs de rol, miniatures, laser tag o karts i demostracions i tallers guiats. Una de les entitats presents a les VilaJuga ha estat l’associació Tirada Enfrontada, que oferia algunes demostracions. Èric Coleto destacava la varietat de les propostes.

Entre el públic de les VilaJuga hi havia moltes famílies però també gent de perfils i edats molt diversos.

El Sergi i el Marc són uns habituals de les VilaJuga. En el moment de fer aquesta entrevista estaven intentant desxifrar un joc nou que acabaven de provar.

Les jornades Vilajuga són les hereves de les Juguem! que es van realitzar durant vuit anys a Vilafranca. Les Vilajuga neixen amb l’objectiu de donar a conèixer la gran varietat de jocs i oci existent i convertir-se en un espai de trobada entre jugadors habituals, associacions, editorials, distribuïdores i botigues on donar-se a conèixer, informar i difondre les seves activitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: