Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha produït una víctima mortal més per Covid als centres sanitaris de l’Alt Penedès i Garraf

A més han tornat a augmentar lleugerament els ingressats per coronavirus.

L’informe de seguiment de la pandèmia que ha fet públic aquest dijous el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf constata que , tot i la bona situació, hi continua havent pandèmia. En concret als centres del Garraf s’ha produït una nova mort, en relació a l’informe del dilluns passat i ja sumen 192 les persones que han perdut la vida per coronavirus als centres sanitaris de la comarca. A l’Alt Penedès es manté la xifra de 93 persones mortes des de l’inici de la pandèmia. Respecte als ingressos hospitalaris al Garraf hi ha tres persones, la mateixa xifra que al dilluns, mentre que a Vilafranca hi ha també 3 persones ingressades per Covid, dues més de les que hi havia en el darrer informe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: