Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Arnabat s’acomiada del Ple de l’Ajuntament

La seva renúncia donarà peu a l’entrada com a regidora de Montse Romagosa.

El Ple ordinari finalitzava aquest dimarts amb una notícia no prevista en l’ordre del dia. El regidor de VeC Ramon Arnabat va entrar al matí la seva renúncia al càrrec, que va fer pública al final del Ple. s’acomiadava lamentant que no hagués pogut complir tots els objectius que s’havia marcat i, en la seva opinió, per la dinàmica de govern-oposició a Vilafranca, que no dona peu a la participació.
S’acomiadava però satisfet d’haver pogut col.laborar en els darrers 6 anys en la vida política vilafranquina, reivindicant l’honestedat de la política municipal.
Arnabat va rebre l’aplaudiment i la felicitació per la seva tasca de part dels diferents portaveus i de l’alcalde.
El ple d’altra banda l’Ajuntament va aprovar per unanimitat i inicialment les bases reguladores per a l’atorgament d’ajuts socials per al pagament de l’Impost de Béns Immobles. També es va aprovar amb el vot de tots els regidors l’adhesió de l’Ajuntament al Clúster de la Bioenegia.
Entre la resta d’acords adoptats en el Ple hi ha diverses mocions. La primera la presentava VeC per la constitució d’una agència local d’energia. Es va aprovar amb el suport de tots els grups, excepte l’abstenció de Cs. ERC presentava una moció pel control de plagues de coloms i rates a Vilafranca, que es va aprovar per unanimitat. ERC presentava una segona moció pel traspàs de rodalies i la millora de la xarxa de trens per Vilafranca, que es va aprovar amb el suport unànime, excepte en el primer punt, que Cs va votar en contra. Finalment Cs presentava una darrera moció per a la creació d’una taula d’avaluació de projectes finançats mitjançant amb fons europeus. El govern li va demanar que la deixés sobre la taula a l’espera de tenir més informació. La moció va ser rebutjada pels vots en contra de JxV i PSC , tot i rebre els vots a favor d’ERC, VeC i C’s i l’abstenció de la CUP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: