Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Projecció de ‘La Mami’  la propera setmana a Vilafranca a l’entorn del 25N

Projecció de ‘La Mami’ la propera setmana a Vilafranca a l’entorn del 25N

La projecció del curtmetratge tindrà lloc el proper 4 de novembre a la sala Zazie, i comptarà amb la participació de la directora del film, Laura Herrero Garvin.

En el marc dels actes programats a Vilafranca en el marc del 25N-Dia Internacional contra la Violència envers les dones, dijous dia 4 de novembre a 1/4 de 9 del vespre, a la Sala Sazie del Casal és realitzarà el passi del curtmetratge ‘La Mami’, sota la direcció de Laura Herrero Garvin.
L’entrada és gratuïta. Es tracta d’una relat visual, ètic, social i humà sobre la realitat de les dones que treballen en el mític cabaret Barba Azul de Mèxic.

Després de la pel·lícula hi haurà un espai per fer debat amb les persones assistents que anirà a càrrec de la directora, Laura Herrero.

Aquesta projecció s’emmarca en el projecte “CONEGUDES (també) A CASA”, creat en el marc de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i consisteix en impulsar la itinerància d’una programació cinematogràfica centrada en les obres de les cineastes catalanes, a través de la productora Drac Màgic i en col·laboració de Cine Club Vilafranca. El programa rep el suport de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Vilafranca a través del Servei d’Igualtat.

El cinema, i en conjunt el món de l’audiovisual, són espais privilegiats per debatre sobre el paper dels elements simbòlics i la seva influència en els imaginaris socials en relació amb la construcció dels rols de gènere. Així mateix, igual que s’esdevé en la majoria de produccions culturals, aquests mitjans d’expressió estan també marcats pels biaixos de gènere, que fan que l’autoritat femenina sovint quedi fora de focus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: