Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marc Sanjaume presenta ‘Independència i progrés’ a Vilafranca

Marc Sanjaume ha presentat el llibre ‘Independència i Progrés. El repte democràtic de l’Scottish National Party’ a Vilafranca

L’acte de presentació, que es va fer dimecres al vespre a l’Escorxador, estava organitzat per Esquerra Republicana. Va consistir en una conversa que l’autor va mantenir amb el politòleg, periodista i portaveu d’ERC Pere Sàbat.

A ‘Independència i progrés’, Marc Sanjaume ofereix una mirada precisa sobre la història de l’SNP per comprendre l’evolució d’un partit que ha passat de la marginalitat a l’hegemonia política a Escòcia proposant un programa independentista i progressista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: