Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’organista Berenguer Montserrat ha guanyat el primer premi del concurs de Burgos

L’organista Berenguer Montserrat ha guanyat el primer premi del concurs de Burgos

El “Concurso Nacional de Órgano Francisco Salinas” celebrat els passats dies 9 i 10 a Burgos va ser per a l’organista vilafranquí Berenguer Montserrat, ex-aequo amb Enrique Martín-Laguna.

Els cinc finalistes d’aquest concurs per a joves intèrprets d’orgue van actuar el dissabte dia 9 al vespre a la catedral burgalesa, a l’orgue de la capella de San Enrique amb un repertori de música ibèrica dels segles XVI al XVIII. L’endemà, diumenge, es va celebrar la final a l’església de la Merced al teclat del seu orgue construït el 1905. La dotació econòmica del premi s’acompanya de la invitació a oferir un concert a Burgos.
Nascut a Vilafranca el 1995, Berenguer Montserrat Robert és conegut com a organista de la basílica de Santa Maria on ha ofert nombrosos concerts. Enginyer informàtic de professió, des dels nou anys es dedica a l’estudi musical i específicament de l’orgue, instrument del que està cursant estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: