Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’espectacle ‘Llum’, fusió de flamenc i jazz, es posposa al dia 9 de gener

L’espectacle ‘Llum’, fusió de flamenc i jazz, es posposa al dia 9 de gener

L’espectacle estava pervist per aquest diumenge 31 d’octubre però s’ha hagut d’ajornar al diumenge 9 de gener.

Diumenge 9 de gener, a les 7 de la tarda, a l’Auditori municipal de Vilafranca, arriba l’espectacle ‘Llum’. Es tracta d’un espectacle que combina la força expressiva de la veu del solista amb els arranjaments del director musical de l’espectacle, Vicenç Martin. El concert arriba a generar una emotiva comunió perfecte entre públic i artistes.

‘Llum’ és un recull de cançons i poemes musicats que representen la lluita dels pobles, amb diversitat geogràfica i temporal però que destaquen per la seva qualitat i la seva importància emocional, simbòlica i històrica. Un viatge on la foscor esdevindrà llum a través del flamenc i el jazz, dues músiques que defineixen a la perfecció els sentiments de dolor i lluita.

La força expressiva de la veu de Pere Martínez i la potència i sensibilitat de la Cobla Marinada combinades amb els arranjaments del director musical de l’espectacle, Vicenç Martín, dibuixen un espectacle que genera una emotiva comunió perfecta entre públic i artistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: