Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola d’Enoturisme presenta el curs ‘Sumilleria i maridatge: ingredients de la innovació’

L’Escola d’Enoturisme presenta el curs ‘Sumilleria i maridatge: ingredients de la innovació’

Sota el nom de ‘Sumilleria i maridatge: els ingredients de la innovació’, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, amb seu a Vilafranca, presenta un nou curs dins del pla de formació subvencionat.

Es tracta d’una nova proposta que anirà més enllà dels elements bàsics del maridatge, elements que s’han de tenir en compte per la generació d’experiències i que tenen a veure en la part més emocional i sensitiva. S’incorporaran ingredients de la innovació en el maridatge per apropar-lo a una experiència més personal i emocional, incidint especialment en la música i els maridatges.

Aquest curs serà impartit per Clara Antúnez, sommelier, nutricionista i cofundadora i directora d’experiències a ‘La Gastronòmica’. Tractarà el concepte del maridatge amb els ingredients i atuells per a promoure una diferenciació positiva en el client.

La durada del curs serà de 20 hores, de modalitat presencial a la seu de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. Les classes es realitzaran els dies 27 d’octubre, 3, 10 i 17 de novembre, en horari de 9 del matí a 2 del migdia.

Es tracta d’una formació 100% subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya. El curs està destinat a treballadors en actiu, ERTO, ERO, autònoms i es reservarà un 30% de les places destinades a persones desocupades.

La inscripció està limitada a 20 places i es podrà fer a través del web www.escolaenoturisme.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: