Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ha presentat la seva oferta formativa per aquest proper curs

a regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, i la directora de l’escola, Ester Garcia, han fet la presentació a l’edifici de l’Enològica.

Pel que fa al Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en el Perfil Professional d’Enoturisme, fa un mes va començar la 4a edició.

Pel que fa a la formació subvencionada, properament començarà el curs “Sommelieria i maridatge: els ingredients de la innovació”, amb la col·laboració de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet. Es tracta d’una nova proposta que anirà més enllà dels elements bàsics del maridatge, per apropar-lo a una experiència més personal i emocional, incidint especialment en la música i els maridatges.

D’altra banda, l’Escola d’Enoturisme ofereix dos Certificats de Professionalitat de nivell 3. El Certificat de Sommelier, i el de Venda de productes i serveis turístics.

Finalment, el proper 29 d’octubre es posa en marxa la 6a edició del Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles que organitzen The Wine Bussines School, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic. Les inscripcions segueixen obertes amb places disponibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: