Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escena Penedès ha maridat durant cinc dies teatre amb caves del territori

Organitzat pel Casal de Vilafranca i la Coordinadora GATAP, Escena Penedès ha ofert cinc dies de teatre i una master class de l’actor Manel Barceló.

L’edició d’enguany ha comptat amb força espectadors. El primer espectacle va ser ‘La deessa de les pells’ de David Ives a càrrec de la companyia MaGreT, que es va fer divendres passat amb la presència d’una seixantena de persones de públic. L’endemà dissabte Les Escoles Gelida Teatre van representar la peça de producció pròpia Finestres indiscretes amb 66 persones més a la platea, i el diumenge 10, un total de 63 espectadors van veure a L’Escorça Teatre de Sant Joan de Mediona que va representar l’obra de creació pròpia ‘El gran circ Leone’. Dilluns 116 persones van gaudir de l’obra d’Eduardo de Filippo Nadal a cals Cupiello, que va representar La Torre de les Gunyoles. ‘A la meta’ de Thomas Bernhard, a càrrec del Taller d’Assaig Teatre de Vilafranca va tancar el festival dimarts amb 73 persones de públic.
La Companyia Criatures d’Ordal va ser la guanyadora del setè premi d’escriptura i muntatge teatrals, Rosa Florido. I, en el marc del festival, ja es va convocar la seva vuitena edició.

Tant els organitzadors com els cellers participants estan satisfets amb l’edició d’enguany i la pensen en la de l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: