Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Roda de Teatre comença la temporada 2021-2022 a Sant Pau d’Ordal

El grup ‘Pirandó 84’ portarà al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal la seva obra ‘Habitació sis quatre vuit’, en el marc de la roda de teatre que organitza la GATAP.

Aquest diumenge, a partir de 2/4 de 7 de la tarda es podrà gaudir al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal de la representació de l’obra de teatre ‘Habitació sis quatre vuit’, amb el grup ‘Pirandó 84’ d’Avinyó Nou.

Amb aquesta obra s’enceta la temporada que organitza un any més la GATAP, la coordinadora de grups de teatre de l’Alt Penedès, i que permet als grups que en formen part poder mostrar les seves obres en diferents municipis de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: