Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Juan María Pedrero va oferir un concert d’orgue a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca

Ha ofert concerts en diversos països d’Europa, Amèrica i Extrem Orient. És membre de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Granada, i exerceix la docència al conservatori de la mateixa ciutat des de 2004.

Diumenge al vespre, el professor del Conservatori de Granada Juan Maria Pedrero va oferir un concert d’orgue a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca. Nascut a Zamora es va formar a Barcelona amb Josep Maria Mas Bonet i a França amb François-Henri Houbart i Marie-Claire Alain. Premi d’Honor de Conservatori del Liceu, Primer Premi del Conservatori d’Orleans, guanyador del Concurs de Conservatoris de França i organista en residència del Sapporo Concert-Hall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: