Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha obert a Vilafranca un punt d’informació de l’Associació pel Dret a morir dignament

El punt es trobarà a la sala 2 de l’Escorxador tots els dilluns no festius.

Dilluns era el primer dia de funcionament del nou Punt d’informació de l’Associació pel Dret a Morir Dignament de Vilafranca. Els responsables del punt d’informació són Josep Muntané i Jordi Manyà. Tots dos formaven part del grup de mestres jubilats ‘Jubis’ i després d’unes jornades de bioètica a l’Hospital de Vilafranca al voltant de la mort, van decidir incorporar-se a l’associació i crear un punt a Vilafranca. Jordi Manyà explicava les principals funcions.

El punt es trobarà a la sala 2 de l’Escorxador tots els dilluns no festius. L’horari d’atenció serà de dos quarts de sis a dos quarts de vuit de la tarda i el contacte es pot fer mitjançant l’adreça o el telèfon mòbil 677 92 86 57.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: