Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

H.Essers adquireix l’empresa de logística Coral Transports & Stocks

El proveïdor de serveis logístics Henri Essers, que té la seu central a Bèlgica i actualment present a 19 països amb 85 sucursals, ha adquirit les activitats de l’empresa penedesenca Coral Transports

Aquesta empresa familiar té més de 25 anys d’experiència en la logística de productes químics i mercaderies perilloses, compta amb la certificació Seveso i té dues plantes al Penedès, concretament al polígon Fondos de l’Estació de La Granada i al polígon de Sant Pere Molanta. Coral Transports & Stocks va ser fundada el 1995 per la família Comas. Al llarg dels anys, l’empresa ha registrat un creixement fort i estable. Aquest operador logístic internacional està especialitzat en la manipulació, l’emmagatzematge i el transport de productes químics i perillosos i compta amb la certificació Seveso. Compta també amb seus a Madrid i a Gran Canària, amb més de 55.000 m² de magatzems. L’adquisició de Coral Transports & Stocks per part de H.Essers s’emmarca en les ambicions estratègiques més àmplies del proveïdor belga de serveis logístics. H.Essers ha experimentat una expansió en els darrers anys amb una facturació de 797 milions d’euros, 6.960 treballadors a 85 centres de treball a 19 països.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: