Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Estables els ingressos per coronavirus als centres sanitaris de l’Alt Penedès i Garraf

En aquests moments hi ha 7 persones ingressades amb Covid al conjunt de les dues comarques.

L’informe de seguiment de la pandèmia que ha fet públic aquest dilluns el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf indica estabilitat. A l’Alt Penedès es mantenen les tres persones ingressades a l’hospital de Vilafranca que ja hi havia en l’informe del dijous passat i als centres del Garraf hi ha en aquests moments 4 persones ingressades, una més de les que hi havia el dijous de la setmana passada. En els darrers set dies no s’ha lamentat cap víctima mortal per coronavirus als centres sanitaris de les dues comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: