Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC posa en marxa Vilanyaps, una iniciativa col·laborativa per millorar Vilafranca

Les propostes recollides es traslladaran al govern actual i, a la vegada, serviran per construir la Vilafranca del proper mandat.

El passat dissabte ERC va presentar al barri de l’Espirall la campanya ‘Vilanyaps’, un projecte col·laboratiu per tal de situar en un mapa els principals problemes que hi ha a cada barri i proposar solucions i millores.
Fan una crida als veïns i veïnes a compartir els ‘nyaps’ que hi ha a Vilafranca a través del web www.refemvilafranca.cat/vilanyaps i de les parades que aniran pels barris. Ho explica Gemma Urgell.

Les propostes recollides es traslladaran al govern actual i, a la vegada, serviran per construir la Vilafranca del proper mandat. La primera parada va ser a l’Espirall, el passat dissabte, i les properes seran al Centre (22 d’octubre a la tarda), Les Clotes (23 d’octubre al matí), La Girada (26 d’octubre a la tarda), Molí d’en Rovira (28 d’octubre a la tarda), Poblenou (29 d’octubre a la tarda), Sant Julià (6 de novembre al matí) i Barceloneta (13 de novembre al matí).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: