Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC inicia el procés de primàries per escollir la persona candidata a l’alcaldia de Vilafranca

El 10 de novembre se sabrà qui encapçalarà la candidatura republicana a l’alcaldia de Vilafranca.

Esquerra Republicana ha iniciat el procés de primàries per escollir candidatura a l’alcaldia amb l’objectiu de començar una nova etapa a Vilafranca amb l’arribada d’un canvi a l’ajuntament. A l’Assemblea extraordinària s’hi ha convocat a la militància republicana i la del Jovent Republicà i es celebrarà a l’edifici de l’estació enològica. Esquerra Republicana va aprovar el dissabte 16 d’octubre l’inici del procés d’elecció de les persones candidates a l’alcaldia i el passat dimarts 19 d’octubre va iniciar la precampanya amb un gran acte a Lleida amb els principals líders territorials dels republicans on Oriol Junqueras, Ernest Maragall i Marta Vilalta van afirmar que cal una gran transformació des del municipalisme per afrontar els reptes del país com al revolució ecològica, la lluita contra les desigualtats, l’accés a l’habitatge o la recuperació econòmica.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: