Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds descarreguen la torre de 7 a la Granada i continuen treballant de cara a Tots Sants

Aquest cap de setmana els Castellers de Vilafranca tornaven a actuar, en aquest cas a La Granada, i amb la voluntat de continuar rodant castellers i castells de cara a la diada de Tots Sants.

En el marc de la Festa del Most de La Granada, dissabte a la tarda els Castellers de Vilafranca van completar una bona actuació on destaca la primera torre de 7 de la represa, que van acompanyar de construccions que ja havien descarregat en actuacions anteriors, com ara el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla i el 4 de 8.

La diada es va desenvolupar amb el public assegut en cadires, seguint l’actual normativa del Procicat, amb aforament limitat i reserva d’entrada.

La propera cita dels Castellers de Vilafranca és a Igualada el diumenge dia 17, on actuaran amb els Moixiganguers d’Igualada o els Xiquets de Reus. Encara abans d’arribar a la diada de Tots Sants aniran a Sant Cugat del Vallès, el dia 24 d’octubre, on compartiran plaça amb la colla local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: