Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds completen una bona diada a Igualada, continuant la preparació de cara a Tots Sants

Els Verds van completar els 3 i 4 de 8, amb la torre de 7; i van desmuntar el pilar de 6.

Aquest diumenge al migdia els Castellers de Vilafranca actuaven en el marc de de la 27ena diada dels Moixiganguers d’Igualada, i compartint plaça també amb els Xiquets de Reus.

Els vilafranquins han continuat amb el seu programa de preparació dels castells que volen dur a plaça el proper 1 de novembre, i per això van obrir plaça amb el 4 de 8, van continuar amb la torre de 7 i el 3 de 8, tots ells descarregats. Van afegir a aquestes construccions, ja habituals en les darreres diades, un intent desmuntat de pilar de 6.

La propera cita dels Castellers de Vilafranca serà el diumenge 24 d’octubre a Sant Cugat del Vallès, la darrera ja abans de la diada de Tots Sants l’1 de novembre a la plaça de la Vila. Una diada, la de Tots Sants, on els Verds voldrien portar ja algun castell folrat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: