Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Falcons organitzen per aquest diumenge un vermut electrònic

Els Falcons organitzen per aquest diumenge un vermut electrònic

Els Falcons de Vilafranca han agafat amb forces la tornada a l’activitat després de les restriccions de la pandèmia de la Covid-19.

Així, els de la faixa verda han preparat un vermut electrònic per aquest diumenge, dia 31 d’octubre, al Parc de l’1 d’Octubre de Vilafranca. Serà a les 12 del migdia i comptarà amb jocs inflables per als més petits de la casa. A més a més els vilafranquins estan ja ultimant els detalls del seu aniversari, que celebraran, com sempre, pel pont de la Puríssima, amb activitats diverses i recuperant les tradicionals, com ara l’exhibició falconera al Casal. Abans, però, tenen actuacions a Sant Climent de Llobregat i al Torneig Joan Petit- Nens amb Càncer de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: