Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ple de l’Ajuntament de Vilafranca recupera la presencialitat

Tindrà lloc aquest dimarts al vespre, el dia que es porten a debat les ordenances.

L’últim ple amb presència dels regidors del consistori al saló de sessions es va celebrar el 18 de febrer del 2020. L’esclat de la pandèmia va ocasionar, en primer lloc, la suspensió dels plens i posteriorment, des del 5 de maig del 2020, la seva celebració via telemàtica. L’anunci divendres passat per part de la Generalitat de la retirada de la majoria de les restriccions preventives del coronavirus ha permès que es puguin recuperar les sessions de ple presencials, com la que tindrà lloc avui dimarts 19 d’octubre. Un Ple ordinari que, com acostuma a ser habitual el mes d’octubre, tindrà com a tema principal de debat l’aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals, és a dir els impostos i taxes que pagaran els vilafranquins l’any vinent. Entre d’altres temes també es porten a debat diverses mocions. VeC en presenta una per la constitució d’una agència municipal d’energia. ERC en presenta dues. La primera pel control de plagues de coloms i rates i una altra pel traspàs de rodalies i la millora de la xarxa de trens per Vilafranca. Finalment el grup municipal C’s presenta una moció per a la creació d’una taula d’avaluació de projectes finançats mitjançant fons europeus. El Ple se celebrarà presencialment a partir de les set de la tarda amb l’obligació de portar la mascareta i serà retransmès en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: