Dilluns, 6 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès treballa per la Concertació Territorial en Polítiques Actives d’Ocupació

Impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca s’està duent a terme un projecte per mirar d’impulsar polítiques ocupacionals i de desenvolupament econòmic del Penedès.

L’Ajuntament de Vilafranca està impulsant durant el 2021 l’Estratègia Territorial a l’Alt Penedès, amb l’objectiu de crear un model de concertació territorial que impulsi les polítiques ocupacionals i de desenvolupament econòmic d’acord amb les necessitats del territori. La finalitat és establir un instrument de planificació compartit entre tots els agents del territori sobre la base de la concertació, per una actuació més eficaç davant els reptes que planteja el desenvolupament econòmic i social.

En aquest marc, la setmana passada va tenir lloc la jornada ‘Concertació de les Polítiques Actives d’Ocupació a l’Alt Penedès’, on es van presentar diferents experiències de concertació a Catalunya per tal d’aprendre de la seva experiència i valorar la possibilitat de transferència a l’Alt Penedès.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Manel Montfort, va cloure l’acte apuntant que a l’Alt Penedès té moltes fortaleses però també molt a millorar. En el futur caldrà valorar, apuntava, el model actual de governança de les Polítiques Actives d’Ocupació al territori de l’Alt Penedès, fer una anàlisi de l’eficàcia de les actuacions que s’estan executant amb l’objectiu final d’elaborar un Pla d’acció compartit.

Aquesta línia de treball forma part del projecte Penedès en Acció pel Desenvolupament Econòmic i l’Ocupació, impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca, i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la convocatòria de Programes de Suport al Desenvolupament Local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: