Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Paté Rústic de Gall del Penedès IGP rep el premi ‘Gust més original’ pel Fòrum Gastronòmic

El producte, elaborat en exclusiva per Mallart, concentra en un pot l’economia circular, l’alta gastronomia i el compromís social. Mallart és una iniciativa social de la Fundació Mas Albornà.

El paté rústic de Gall del Penedès IGP, elaborat en exclusiva des de Mallart Artesans Xarcuters ha estat premiat amb aquest distintiu pel jurat de l’Innofòrum, en el marc del Fòrum gastronòmic, l’esdeveniment alimentari de referència amb més de vint anys d’història que se celebra a Barcelona aquests dies.

Al darrere d’aquesta centenària marca d’embotits hi ha la Fundació Mas Albornà, dedicada des de fa 50 anys a millorar la vida de les persones amb discapacitat i risc d’exclusió. Es tracta, doncs, d’una iniciativa social que aporta un doble valor al producte: es contribueix a trobar nous formats de consum al Gall del Penedès amb Indicació Geogràfica Protegida, i a la vegada es creen de llocs de treball, formació i oportunitats per aquest col·lectiu.

En aquest sentit, el jurat no només ha valorat l’originalitat del gust del paté, cuinat a la catalana, amb pinyons i orellanes i el seu caràcter únic; sinó també el projecte d’economia circular i de territori que hi ha al darrere així com el component de compromís social que inclou.

El paté rústic de Gall del Penedès IGP és un excel·lent exemple de producte alimentari d’ingredients exclusius: gust exquisit, qualitat, proximitat, sinergia i responsabilitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: