Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Grup Pro Sanitat Pública inicia una recollida de signatures i suports

Se’ls pot trobar cada divendres de cinc a vuit del vespre davant de la capella Sant Joan.

Després de presentar-se públicament al març del 2021, el Grup Pro Sanitat Pública, els representants del col·lectiu han fet balanç i han presentat les accions que tenen previstes pels propers mesos.

D’entrada, estan recollint signatures per la defensa de la sanitat pública. Se’ls pot trobar cada divendres de cinc a vuit del vespre davant de la capella Sant Joan. També faran arribar un manifest amb les seves principals reivindicacions als grups municipals de Vilafranca i la resta de la comarca per si els ajuntaments hi volen donar suport. La intenció és fer arribar aquests possibles suports, a més de les signatures a la Conselleria de Salut.

En nom del Grup Pro Sanitat Pública, Jordi Junyent, també manifestava la seva preocupació pel Pla de millora del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf, que només destina un 12% dels 50 milions d’euros previstos a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

El Grup Pro Sanitat Pública reclama, entre d’altres, la reducció de les llistes d’espera, la recuperació de les visites mèdiques presencials, la millora del sistema per demanar hora amb el metge, contractar el personal sanitari necessari amb la corresponent retribució adequada i una assistència mèdica diària a les residències de gent gran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: