Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El concert de la Nit Penedès, suspès per Festa Major, es farà el 22 d’octubre al Teatre Casal

El concert de la Nit Penedès, suspès per Festa Major, es farà el 22 d’octubre al Teatre Casal

El proper divendres 22 d’octubre tindrà lloc al Teatre Casal de Vilafranca el concert de la Nit Penedès que es va suspendre per la pluja el passat 1 de setembre, i programat a la Festa Major.

D’aquesta manera, les administradores i els administradors de la Festa Major 2021 volen donar la oportunitat als grups locals que havien de participar l’opció de tocar davant del seu públic.

A diferència del concert programat per Festa Major, el proper 22 d’octubre seran únicament dos els grups que participaran de la Nit Penedès: Qitus i Bandau. El tercer grup que havia d’actuar a la Nit Penedès el passat 1 de setembre, els Sunday’s Ska Jazz, finalment no podrà actuar el proper 22 d’octubre per motius d’agenda d’alguns dels seus components.

El concert, patrocinat per la DO Penedès, començarà a les 22h. Les entrades es posaran a la venda al preu de 3 euros a partir d’aquest divendres 8 d’octubre, a les 9h, a través de la plataforma Codetickets. Durant el concert hi haurà servei de consumició de vins de la DO Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: