Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Castell de Penyafort acull l’exposició ‘Els Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix’

L’exposició es pot visitar fins el dia 14 de novembre, tots els dissabtes i diumenges de 10 a 14h i dijous 21 i divendres 22, de 18 a 21h.

L’exposició ‘Els Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix’ està formada per deu plafons muntats en bastidors de fusta i està produïda amb materials i tintes sostenibles. Incorpora tres nivells de lectura, vehiculats per un personatge narrador, i un ventall d’elements gràfics on destaquen les il·lustracions naturalistes i els interactius no digitals. Presenta recursos com una passejada audiovisual, propostes de participació, objectes mòbils i ambientació aromàtica.

A l’exposició, la Júlia, una jove espeleòloga, mostrarà els secrets d’aquests espais naturals, els paisatges, la vegetació, la fauna i la història. També ensenyarà què hem de fer per protegir-los i respectar-los. L’exposició es pot visitar fins el dia 14 de novembre, tots els dissabtes i diumenges de 10 a 14h i dijous 21 i divendres 22, de 18 a 21h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: