Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Big Draw torna a Vilafranca amb set tallers gratuïts i el lema ‘Fes el canvi’

Tindrà lloc el dissabte 16 d’octubre de 17.30 a 20h amb set tallers gratuïts oberts a tothom en diferents punts de la vila.

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat un any més el Big Draw amb la participació de diferents col·lectius que tenen com a eina de treball el dibuix i la il·lustració. Tindrà lloc el dissabte 16 d’octubre de 17.30 a 20h amb set tallers gratuïts oberts a tothom en diferents punts de la vila.

El lema d’enguany és ‘Make the change’, és a dir, ‘Fes el canvi’, i tots els tallers han estat pensats per aprofundir en la idea de repensar la relació entre les persones i amb el nostre entorn.

L’escola Arsenal, el batxillerat artístic del Milà, el centre d’expressió plàstica Zig-Zag, El Petit Taller d’Art, el Col·lectiu Gargot i les Matinals de Dibuix Domèstic són els encarregats de preparar els tallers. Són propostes adreçades a tothom, però hi haurà un taller, ‘Records fets de llum’, especialment pensat per a persones neurodiverses, amb trastorn mental o situacions de demència.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, destaca que el públic de les anteriors cinc edicions sol ser familiar i posa en valor la tasca dels col·lectius que duran a terme els tallers.

Les propostes estaran repartides per diferents espais: el Claustre de Sant Francesc, els patis exterior i interior de l’Escorxador, el Palau Baltà, la plaça Jaume I, el Claustre dels Trinitaris i la plaça Milà i Fontanals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: