Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte s’habilita un punt de vacunació contra la Covid-19 sense cita prèvia a l’Ajuntament

Aquest dissabte 23 d’octubre s’habilitarà un punt de vacunació contra la Covid-19 sense cita prèvia a Vilafranca.

Les persones majors de 12 anys que encara no tinguin cap dosi poden vacunar-se en l’espai que s’habilitarà amb aquesta finalitat a l’edifici de l’Ajuntament, de 9:30 a 13:30h. Cal portar la targeta sanitària individual o document d’identificació i els menors de 16 anys hi ha d’anar acompanyats.

Les vacunes s’administren principalment als centres d’atenció primària. Durant la campanya de vacunació massiva, van habilitar-se alguns espais més grans. A Vilafranca es va vacunar al local dels Falcons, al Molí d’en Rovira, inicialment i després a Cal Figarot, seu dels Castellers de Vilafranca al centre de la vila. A partir del setembre, alguns d’aquests espais de vacunació massiva van tancar, però la vacunació continua als centres d’atenció primària i en espais de suport en alguns casos.

Actualment, la campanya intensiva de vacunació s’adreça a tots els sectors de població que encara no s’han vacunat i inclou les persones a partir de 12 anys. Per a la primera dosi, es pot demanar cita prèvia a la web vacunacovid o accedir a la vacunació sense demanar cita prèvia, adreçant-se a algun dels punts de vacunació disponibles al web o contactant amb el centre d’atenció primària. Per a la segona dosi, se cita la persona a través d’un SMS al mateix punt on s’ha posat la primera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: