Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dispositiu de seguretat al barri de l’Espirall, que conclou amb dues denúncies

Dispositiu de seguretat al barri de l’Espirall, que conclou amb dues denúncies

Els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Policia Local de Vilafranca realitzen un dispositiu de seguretat al barri de l’Espirall.

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca conjuntament amb agents de la Policia Nacional i la Policia Local van realitzar, el divendres 15 d’octubre, un dispositiu de seguretat al barri de l’Espirall.

En el decurs de l’operatiu, que es va dur a terme entre dos quarts de vuit i les deu de la nit, es va denunciar administrativament una persona per desobediència a les normatives municipals vigents. Paral·lelament es va denunciar administrativament un home per tinença d’una arma blanca.

Posteriorment, cap a les onze de la nit, es va dur a terme una inspecció en un bar del carrer Mallorca, al municipi de Sant Sadurní d’Anoia.

En el marc del dispositiu, es van denunciar set persones per tinença de substàncies estupefaents i una persona per manca de respecte als agents de l’autoritat. Tanmateix, s’ha denunciat al responsable de l’establiment per diferents irregularitats en el local i per realitzar una activitat diferent a la permesa a la llicència.

Així mateix, es van obrir diligències penals i el responsable de l’establiment va quedar investigat com a presumpte autor d’un delicte d’apropiació indeguda al no haver retornat un vehicle de renting.

En el dispositiu, hi van participar dotacions de la Unitat de Seguretat Ciutadana, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius i la Unitat Regional de la Policia Administrativa de la Regió Policial Metropolitana Sud, de la Unitat Canina i agents de la Policia Local del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: