Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Del 8 al 12 d’octubre tindrà lloc la quarta edició del Festival Escena Penedès

La temàtica de totes les obres teatrals que es podran veure a l’Escena Penedès serà la desconfiança, la por i la traïció.

Aquest mes d’octubre, el públic penedesenc podrà gaudir d’una nova edició del Festival Escena Penedès, amb cinc grups amateurs de la comarca i organitzat per Casal Societat la Principal i per GATAP. Tal i com explica el vicepresident del Casal, Marcel Esteve, el festival, després de 4 anys, és ja un projecte consolidat.

A la GATAP estan satisfets de participar una edició més en l’Escena Penedès, un festival que els serveix per escalfar motors de cara la nova temporada. Ho explica Remei Ullate.

La GATAP oferirà 5 obres de teatre en 5 dies. El primer dels espectacles serà el divendres 8 i anirà a càrrec del Grup “MaGreT Companyia Teatral” de Vilafranca del Penedès, amb l’obra de David Ives, ‘La Deessa de les pells’. Dissabte 9 veurem a la Companyia de Gelida “Les Escoles Gelida Teatre” amb l’obra ‘Finestres indiscretes’. Diumenge 10 d’octubre, el grup “L’Escorça Teatre” de Sant Joan de Mediona, representarà l’obra d’Òscar Ros Ramallets, ‘El Gran Circ Leone’. Dilluns 11, el grup “La Torre” de Les Gunyoles, representarà l’obra ‘Nadal a Cals Cupiello’ d’Eduardo de Filippo. I per últim, el dimarts 12 d’octubre, el grup “TAT. Taller d’Assaig Teatre” de Vilafranca, portarà al Teatre Casal ‘A la meta’ de Thomas Bernhard.

Vinculat al Festival, també, el dissabte 9 d’octubre al matí, de les 10.30h a les 13.30h hi haurà una Masterclass amb l’actor Manel Barceló. A més, en aquesta quarta edició del Festival, l’obertura de la mostra comptarà amb la proclamació del grup guanyador de la setena edició del Premi Rosa Florido de creació teatral, i amb l’anunci de la convocatòria de la vuitena edició.
Abans de cada actuació, hi haurà un maridatge de vins i caves del Penedès, on hi intervindran el director de l’obra o un membre de la companyia i/o un representant del celler protagonista del maridatge.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: