Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Del 18 al 24 d’octubre se celebrarà la Setmana del Vi Català amb més de 130 activitats

Aquesta edició tindrà una especial dedicació al públic professional i després de mesos sense contacte físic entre cellers i compradors, es comptarà amb una fira presencial: el Showroom del Vi Català

Aquest dimecres la directora general de l’INCAVI, Alba Balcells, ha presentat la programació de la Setmana del Vi Català al Palau Robert de Barcelona. Un esdeveniment que tindrà lloc entre el 18 i el 24 d’octubre. Balcells ha posat en valor el projecte col·laboratiu de la setmana del vi, que agrupa activitats i propostes d’arreu del territori organitzades per moltes persones i col·lectius amb un objectiu comú, oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector de la vinya i el vi al nostre país. Ha destacat també la voluntat d’acompanyar el sector, sobretot en moments difícils com els que ha viscut darrerament.

Aquesta edició tindrà una especial dedicació al públic professional i després de mesos sense contacte físic entre cellers i compradors, es comptarà amb una fira presencial: el Showroom del Vi Català. Hi haurà també, entre altres coses, l’Aula de la Setmana del Vi Català on professionals experts debatran sobre les principals tendències del sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: