Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO confia en confirmar la reindustrialització de la planta de Bosch a Castellet ben aviat

El sindicat confirma que hi ha dos projectes sobre la taula, un dels quals bastant avançant, i confia en que es pugui tancar l’acord en les properes setmanes garantint la continuïtat dels treballadors

Dijous al migdia a l’Escorxador de Vilafranca es va celebrar la cinquena Conferència interempreses de CCOO de Robert Bosch Espanya, amb la participació de representants del sindicats en les plantes que te aquesta empresa a l’estat. Entre aquestes la de Lliçà i la de Castellet que estan ja pendents de tancament.

Precisament mostrar el suport del sindicat als treballadors d’aquestes dues plantes, i sobre tot la de Castellet que és la que te el termini de tancament més proper, és el motiu per el qual aquesta trobada s’ha fet al Penedès.

El secretari de CCOO i membre del comitè d’empresa de Robert Bosch a Castellet, Josep Anton Llenas, apuntava que tenen bones perspectives sobre la reindustrialització de la planta. S’hi està treballant, i recordava que l’ampliació del termini que acabava el passat 30 de setembre ha de permetre fer-ho amb més tranquil·litat.

Llenas remarca també que mentre hi hagi opcions de trobar una sortida tenen el compromís de Robert Bosch de mantenir el procès obert.

En la conferència hi era present també el secretari general de CCOO a Robert Bosch Espanya, Felipe López, que insistia en que la reindustrialització de la planta de Castellet és una prioritat per el sindicat.

La conferència va comptar també amb la participació de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que va mostrar el suport als treballadors de Castellet davant la situació complicada en que es troben.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: