Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Beth ha iniciat la temporada a l’Auditori de Vilafranca presentant el seu nou disc

Origen és el títol del nou disc de la cantant i actriu catalana, un disc ple de melodies pop delicades i alhora contundents que constitueixen un cant a l’optimisme.

L’artista he fet un treball lluminós i alegre, recuperant algunes cançons que fins ara no havien sortit del calaix. El disc aplega tretze cançons escrites en tres llengües diferents. Vuit cançons en castellà, tres cançons en català i dues en anglès. En aquest darrer disc, Beth ha buscat una sonoritat una més electrònica i menys folkie que en els seus darrers treballs. Per primera vegada s’ha ocupat personalment de la producció, juntament amb Albert Solà. El concert va tenir lloc aquest diumenge a la tarda a l’Auditori municipal de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: