Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A presó per ferir un home amb unes tisores de podar a Sant Sadurní

Ingressa a presó un veí de Sant Sadurní per causar dues ferides amb unes tisores de podar a un conegut seu.

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia van detenir dimecres passat un home de nacionalitat marroquina, de 35 anys i veí del municipi, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa.

Els fets van succeir el dimarts a la nit quan els agents van ser alertats de l’agressió a un home a la via pública a Sant Sadurní d’Anoia.

Les dotacions policials, conjuntament amb la Policia Local de Sant Sadurní d’Anoia, es van adreçar al lloc i van localitzar un noi amb dues ferides aparentment produïdes per una arma blanca, una d’elles profunda a l’altura del pulmó. El Sistema d’Emergències Mèdiques va traslladar la víctima a l’hospital on va ser intervingut d’urgència.

Els agents van aconseguir esbrinar que el presumpte autor de l’agressió, conegut per la víctima, l’havia perseguit i agredit desprès d’una discussió en un bar proper. Els policies es van adreçar al domicili del presumpte autor on van localitzar l’arma utilitzada en l’agressió: unes tisores de podar. Finalment el van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: