Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca s’incorpora a la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta

L’Ajuntament de Vilafranca s’ha incorporat a la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta (RCxB), una associació formada per entitats locals de tot l’estat.

L’Ajuntament de Vilafranca s’ha incorporat a la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta (RCxB), una associació formada per entitats locals de tot l’estat que té per objecte generar una dinàmica entre ciutats per tal de facilitar, fer més segura i desenvolupar la circulació dels ciclistes, especialment en el medi urbà. Actualment formen part de l’associació més de 140 municipis.

La incorporació de Vilafranca a la xarxa és una més de les accions que s’estan emprenent des del municipi per promoure una mobilitat més sostenible, com la creació de nous circuits ciclables i carrils bici, en la línia del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, aprovat inicialment i actualment a exposició pública. Així mateix, també està vinculat als objectius de la certificació Biosphere, de destinació turística sostenible, amb què compta Vilafranca.

Justament d’avui al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, a la qual Vilafranca s’hi ha adherit amb un seguit d’activitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: