Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’organitza una taula rodona homenatge a Joan Triadú a l’Agrícol de Vilafranca

S’organitza una taula rodona homenatge a Joan Triadú a l’Agrícol de Vilafranca

El Centre Artístic Penedès L’Agrícol acollirà l’homenatge en el marc de l’Any Joan Triadú en commemoració dels 100 anys del seu naixement.

L’acte es farà el dilluns, 20 de setembre, a les set de la tarda, organitzat per la secció literària de l’entitat. L’homenatge consistirà en una taula rodona amb Carles Duarte, poeta i lingüista; Joan Josep Isern, crític literari i escriptor; Teresa Triadú, pedagoga, gestora cultural i filla de l’escriptor, i Pere Martí, professor, escriptor i crític literari que coordinarà la taula.
Per tal de poder garantir la seguretat sanitària, l’aforament serà limitat i l’entrada es farà segons l’ordre d’arribada fins a completar la capacitat prevista. L’acte es podrà seguir més endavant disponible a YouTube.
La trajectòria vital de Joan Triadú va lligada estretament a l’evolució de la cultura catalana del segle XX. És autor de milers d’articles sobre pedagogia i literatura catalana, va ser una presència habitual a la revista Serra d’Or i a les pàgines de cultura del diari Avui des que es va començar a publicar, l’abril de 1976, fins a la seva mort el 2010. Reconegut amb la Creu de Sant Jordi o el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, entre altres distincions, la seva bibliografia aplega una trentena de títols entre dietaris, memòries, traduccions, crítica literària i reflexions sobre l’ofici d’educar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: