Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Restaurants sense terrassa de Vilafranca valoren en positiu l’augment de comensals per taula

Aquest dijous han entrat en vigor noves mesures aprovades pel Procicat en les que hi ha un parell de novetats.

En l’àmbit esportiu, a les instal·lacions o equipaments amb un aforament superior a les 10.000 persones, l’aforament màxim autoritzat passa del 40 al 60%. En el sector de la restauració, s’amplia de 6 a 10 el número de persones en una mateixa taula a l’interior dels locals. D’aquesta manera, el número màxim de comensals serà el mateix tant a l’interior com a l’exterior.

Tot i que això no implica un canvi significatiu, els restaurants sense terrassa de Vilafranca celebren que, de mica en mica, s’avanci cap a una certa normalitat. Així ho exposa el propietari de Cal Ton Àlvar Salas.

Des del bar-restaurant 20A, tot i que valoren que s’avanci cap a una certa normalitat, expliquen que en el seu cas no els suposa molt de canvi, tenint en compte que l’aforament a l’interior es manté al 50%. En parla la copropietària de l’establiment Iolanda Olmos.

El sector ha viscut un estiu atípic, però reconeixen que la situació de mica en mica ha anat millorant.

Des del 20A miren d’entomar la situació actual de la millor manera possible i procurant adaptar-se al moment que vivim.

El sector de la restauració espera que, de mica en mica, s’ampliÏn també els aforaments a l’interior per anar recuperant progressivament la situació d’abans de la pandèmia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: