Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV han finalitzat avui les 25 retransmissions en directe de FM

Des del passat 22 d’agost amb la Novena i els Goigs i fins aquest dijous amb el darrer concert vermut, l’equip de directes de RV i Penedès TV ha estat oferint els principals actes de la Festa Major.

Han estat un total de 25 retransmissions que han motivat en alguns casos, com en la processó del dia 31 o la festa major dels Petits, un desplegament especial. A més cal afegir també el seguiment exhaustiu de la festa mitjançant l’equip d’informatius a través de l’edició d’informatius especials de Festa Major o el magazine matinal de Ràdio Vilafranca dels dies 30 i 31. Donades les característiques d’aquesta festa, motivades per les mesures de pandèmia i amb els actes a porta tancada i amb reserva d’entrades, és gairebé segur que haurà estat l’any amb major audiència per la ràdio i la televisió. Per aquest motiu també Penedès TV oferirà a partir d’aquest divendres i fins diumenge la repetició d’alguns dels directes més destacats. Les repeticions es faran des de demà i fins diumenge cada dia de dos quarts de deu del matí a dues del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: