Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull reclama una planificació de país per la implantació de les energies renovables

L’alcalde de Vilafranca considera que cal una previsió i planificació d’on es volen instal·lar aquestes infraestructures i com s’articulen amb el territori per no malmetre’l.

En el decurs de l’acte de suport dels alcaldes de la comarca a les al·legacions presentades per el Consell Comarcal contra el pas de la MAT per la comarca, l’alcalde de Vilafranca va reclamar una millor planificació de les infraestructures a nivell de país, que permeti fer un plantejament a nivell global d’on instal·lar equipaments com plantes solars o eòliques per produir energia, i al mateix temps pensar també com s’ha de fer arribar aquesta energia als punts on és necessaria. Sense trinxar els territoris i de manera coherent i sostenible.

Pere Regull remarca que no pot ser que vagin apareixent projectes per tot arreu sense cap criteri i sobre tot sense haver-ne parlat abans amb els responsables del territori.

Tot i recordar que aquests projectes ara presentats no afecten directament el municipi de Vilafranca, Regull considera que la capital de comarca ha de fer costat a les al·legacions en defensa del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: