Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV i Ràdio Vilafranca inicien temporada aquest dilluns amb la incorporació de novetats

La principal novetat serà un nou programa dedicat a l’economia, des del punt de vista penedesenc i amb un to positiu.

Un programa en el qual es tracten diversos temes d’interès en el sector mitjançant reportatges i un cara a cara entre els seus protagonistes. El programa es diu Superàvit i s’estrena el proper dimarts. S’emetrà els dimarts a dos quarts de tres de la tarda, amb reposició a dos quarts de set i a dos quarts d’onze de la nit.
La programació de Penedès TV i Ràdio Vilafranca recupera també el programa de tertúlia La Rambla, amb un renovat decorat. Una tertúlia diària, de dilluns a divendres, amb diferents convidats que s’emet en directe a dos quarts de nou del matí, amb diferents reposicions al llarg del dia. També tornen els informatius diaris de televisió en el seu format habitual a les dues del migdia i a les vuit del vespre. A Ràdio Vilafranca arrenca dilluns la nova temporada del magazine Penedès en Xarxa conduit per Sílvia Delgado i amb participació de Ràdio Sant Sadurní, Ràdio Olèrdola i Domenys Ràdio.
Els dilluns la programació de televisió presenta els reportatges d’actualitat del Veu Pròpia i l’espai d’opinió del carrer Vox Populi. També retorna la programació esportiva amb el programa Punts i Gols. Els dimarts, a més de la novetat del Superàvit també s’incorpora l’emissió d’un partit en l’espai d’esports.
Els dimecres retorna el programa dedicat als grups municipals el Contrapunt a dos quarts de tres de la tarda i torna una nova temporada de la tertúlia Parlem d’hoquei amb una primera emissió a dos quarts de cinc de la tarda i una segona a dos quarts de nou del vespre. Els dijous torna l’espai de l’Entrevista i també s’emet un partit de la competició esportiva a la comarca. Finalment els divendres reincorporen l’espai Diàlegs amb l’alcalde a dos quarts de tres de la tarda. Continua també l’espai de divulgació del món del vi Vinum, que s’emet a dos quarts de quatre de la tarda i torna el programa esportiu Punts i Gols prèvia a dos quarts de cinc de la tarda.
D’altra banda els caps de setmana recullen la reposició de molts dels programa de la setmana. També afegeixen les Notícies de la setmana, amb una primera emissió el dissabte a les dues del migdia i els diumenges a dos quarts d’onze de la nit el programa d’informació castellera Dosos amunt.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: