Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nati Soler presentarà el nou poemari ‘Motor de sang’ a L’Agrícol

Nati Soler presentarà el nou poemari ‘Motor de sang’ a L’Agrícol

Soler presenta el poemari publicat per Onada Edicions. Es tracta de l’obra guanyadora del Premi de Poesia Antoni Matutano Vila d’Almassora 2020.

La presentació es fa el proper dimecres 15 de setembre, a les set de la tarda, a la Sala Kichner de L’Agrícol, organitzat per la Secció literària de l’entitat. La presentació comptarà amb l’autora i anirà a càrrec d’Anna Ruiz, professora de literatura i crítica literària, que n’ha escrit el pròleg, i amb l’acompanyament musical de Joan Ràfols.
Per tal de poder garantir la seguretat sanitària, l’aforament serà limitat i l’entrada es farà segons l’ordre d’arribada fins a completar la capacitat prevista. L’acte es podrà seguir en directe per Instagram (@AGRICOL1876) i més endavant disponible a YouTube.
Motor de sang parteix del fet que a pagès, dels animals de tir en deien motors de sang, perquè eren la força imprescindible per a fer la majoria de tasques. Motor de sang parla de l’empenta descoberta dins nostre quan el pas del temps s’obstina a voler fer-nos creure que hem acomplert la part més important i llarga del viatge personal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: