Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Morena Tradipatxanga ha amenitzat el concert vermut del dia 1 a la Festa Major

Un dels actes que no pot faltar a la festa és el concert vermut.

Aquest any, com tot, també afectat per les mesures covid. Amb taules i cadires espaiades al pati de l’escola Sant Ramon i sense la possibilitat de ballar. Malgrat tot i malgrat el fet que les entrades s’havien de reservar prèviament el concert ha estat tot un èxit.
Morena Tradipatxanga és un grup atípic que versiona caoçons conegudes de música lleugera i patxanguera de les darreres dècades, posant-los una lletra irònica en català.

La gent que ha participat del concert vermut s’ho ha passat d’allò més bé. Em aprofitat també per parlar amb el públic sobre com han viscut la festa i en relació al fet que enguany s’havien de reservar entrades.

A l’escenari hi havia tres grans músics. El Manu Sabaté al clarinet, la cantant Heura Gaya i a l’acordió el Blai Casals.
Els concerts de Morena Tradipatxanga són un espectacle festiu i rialler, pensat perquè la gent que té ganes de festa continuï amb la gresca. Altres anys a aquestes alçades la gent a Vilafranca ja arrossegava el cansament de tres dies de celebració però enguany tothom va més descansat, cosa que ha permès gaudir encara més del concert vermut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: