Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Meritxell Falgueras presenta el seu llibre ‘Divinament’ a l’Escola d’Enoturisme

Serà el dimecres 15 de setembre, a les 19.30h.

La sommelier, comunicadora i jurat vinícola internacional Meritxell Falgueras presentarà el seu darrer llibre ‘Divinament – Vins amb sentit’, a l’Escola d’Enoturisme. Serà el dimecres 15 de setembre, a les 19.30h. Aquest darrer llibre de la sommelier catalana ha estat escollit millor llibre d’educació vinícola del món als Gourmand International Awards 2021.

En aquesta nova obra, editada per Larousse, Falgueras descobreix trucs per fer més atractiva la manera de parlar sobre el vi sense ser un expert. L’autora busca apropar a la gent que té menys coneixement del vi a poder gaudir-ne d’una manera senzilla i elegant.

La presentació del llibre respon a l’objectiu de l’Escola d’Enoturisme de fomentar l’educació vinícola des d’un territori eminentment vitivinícola, en el marc de les activitats que el centre vol organitzar per mantenir-se com referent educatiu d’aquest àmbit.

Per dur un control de públic i seguir les mesures de seguretat, l’aforament serà limitat a 60 persones. Per tal d’assistir a l’acte s’ha d’omplir el formulari que trobareu al web de l’Escola www.escolaenoturisme.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: