Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Los Manolos han portat la seva rumba catalana a la festa major de Vilafranca

La pluja va tornar a ser protagonista durant la nit d’aquest 1 de setembre.

A l’escola Sant Ramon, els concerts de la Nit Penedès es van suspendre però els assistents tenien l’opció de fer servir les seves entrades als del camp de futbol. Allà hi actuaven Los Manolos, que van fer honor al seu lema ‘Que la rumba no pari’, perquè ni la pluja, que en alguns moments va ser força intensa, va poder parar la maquinària de la mítica formació.

Alguns assistents es van aixoplugar a les graderies però n’hi havia que van seguir ballant amb els paraigües oberts o, simplement, sota la pluja.

Després de Los Manolos va ser el torn dels PD’s Pam Pool i Muerta Sánchez, que van fer embogir el públic amb una sessió de hits dels 70, 80 i 90. Amb un recorregut per les cançons que han marcat les nostres vides, els djs i les 3 Qüins, van fer ballar els assistents combinant estils disco, funky, pop i patxanga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: