Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptora de Llorenç, Nati Soler, presenta el seu darrer poemari titulat ‘Motor de Sang’

‘Motor de Sang’ va guanyar l’última edició del premi de poesia Antoni Matutano Vila d’Almàssora de l’any passat.

L’acte de presentació del poemari es va fer a la sala Kichner del Centre Artíctic L’Agrícol i va comptar amb la presentació de la professora i crítica literària, Anna Ruiz que va escriure el pròleg de l’obra de Soler.

‘Motor de Sang’ parla de l’empenta descoberta dins de cadascú quan el pas del temps s’obstina a voler fer-nos creure que hem acomplert la part més important i llarga del viatge personal. Es el seu últim treball d’una llarga producció que va començar el 2003. En la presentació Nati Soler reconeixia sentir-se satisfeta de veure que els sentiments i preocupacions que reflecteix a les seves obres també ho són de més persones.

Soler és, a més de poeta, modista, però també escriu teatre i narrativa. Col·labora en premsa local i participa sovint en recitals. Alguns dels seus poemes han estat musicats per la compositora Carlota Baldrís. A la seva biografia destaca igualment el fet de ser membre del grup Art Polièdric.

‘Motor de Sang’ és el darrer treball d’una constant producció que contempla més obres de cara a un futur immediat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: