Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les principals revistes infantils en català s’han debatut en una taula rodona

La taula rodona es va celebrar en motiu de la commemoració del centenari de la revista ‘La Mainada’ que va tenir una curta vida per la prohibició de Primo de Rivera

En motiu de la commemoració del centenari de la revista ‘La Mainada’ s’ha fet al Centre Agrícol una taula rodona sobre les revistes infantils en català al segle XXI amb tres de les principals revistes d’aquest tipus, com són Cavall Fort, Petit Sàpiens i Cocoter. Mercè Canela, directora de Cavall Fort, Àlex Novials, director de Petit Sàpiens i Maria Bertran, directora de Cocoter han estat els protagonistes. Una taula rodona que ha estat moderada pel crític literari i escriptor, Pere Martí. Abans de l’acte, Martí recordava ‘La Mainada’, una revista que va néixer al 1921 i que va morir al 1923 a causa de la prohibició per part de Primo de Rivera per ser considerada catalanista radical.
La Biblioteca Torras i Bages complementa l’acte amb una exposició de revistes infantils i juvenils.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: