Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AV del Molí d’en Rovira reprèn les activitats i tallers després d’un any i mig de pandèmia

Es faran els tallers que s’impartien abans de la pandèmia i també de nous. A més, per les festes de Nadal es reprendran activitats com el Tió o la recollida de cartes.

La junta de l’associació de veïns i veïnes del Molí d’en Rovira ha presentat en roda de premsa la represa de les seves activitats tot coincidint amb l’inici del curs 2021-22. Després d’un any i mig d’aturada tornen activitats i tallers que ja es feien abans de la pandèmia però també de nous. Ho explica la vocal de l’associació, Olga Graells.

A més es reprendrà el cicle de projeccions de pel·lícules amb ‘La bicicleta verde’ i un cicle de xerrades que s’havia iniciat abans de la pandèmia i que començarà amb una conferència sobre eficiència energètica. Els divendres es tornarà a obrir, de 2/4 de 7 a les 8 del vespre, el local per als veïns i veïnes. I per les festes nadalenques es reprendran també activitats com el Tió o la recollida de cartes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: