Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació #LoveRare reprèn l’activitat per seguir divulgant sobre les malalties rares

Aquest dijous van organitzar una conferència amb Javi Hernández de l’associació ‘De los pies a la cabeza’ sobre discapacitat i superació, i amb la participació de Toni Ponce.

Dijous a la tarda l’associació vilafranquina #LoveRare va organitzar, juntament amb el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, una conferència amb el ponent Javi Hernández de l’associació ‘De los pies a la cabeza’ sobre discapacitat i superació, i amb la participació també de Toni Ponce. #LoveRare es va crear fa 6 anys amb l’objectiu de divulgar sobre les malalties rares i sensibilitzar sobre aquesta diversitat per aconseguir una mirada inclusiva. Amb l’arribada de la pandèmia van haver d’aturar la seva activitat i ara, que les condicions semblen millors, estan recuperant poc a poc una certa normalitat. Ho explica un dels responsables de l’associació, Toni Rafecas.
Estan preparant una nova conferència pel mes de gener i pensant ja altres activitats, sempre amb l’objectiu d’involucrar la comarca en aquesta causa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: