Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació de veïns de Sant Julià posa en valor el voluntariat

El local de l’AVV acull una exposició itinerant sobre el voluntariat i una xerrada-col·loqui amb diversos voluntaris.

El local de l’associació a la Plaça de la Sardana acull des de fa una setmana una exposició itinerant sobre el voluntariat. A més, aquest dijous a la tarda la junta de l’associació, amb la col·laboració del Servei de Voluntariat, va organitzar una xerrada-col·loqui amb la participació de voluntaris de diverses entitats. Hi havia el Pau Carbonell com a representant del Moviment Infantil de Vilafranca, la Carme Garrido de l’Associació Entre Tots, el Lluís Muntané com a president de l’AVV, l’Anna Tomàs com a moderadora i l’Olga Medina com voluntària de la Creu Roja i de l’Espiga entre molts d’altres. Medina explicava que el voluntariat la fa sentir útil.

A l’acte també hi havia la tècnica de l’Oficina del Voluntariat Montse Mestre i el regidor de Drets Socials i Voluntariat, Ramon Zaballa que va aprofitar per remarcar la feina valuosíssima que fan els voluntaris de les diferents entitats i associacions de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: