Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’àliga és la protagonista de la nova aventura de la colla Espardenya

‘Una festa major des de l’aire’ és el nom del conte que narra una nova aventura de l’hàmster Fèlix emmarcada a la Festa Major.

Després dels Gegants, els Capgrossos i el Drac, ara és el torn de l’Àliga. A més, la història permet acostar als més petits la figura de l’administrador. El llibre es va presentar a la Biblioteca Torras i Bages.

La Quima Ricart i Antònia Bonell en són les autores.

La presentació, en dos torns i aforament limitat per la covid19, va ser un èxit i la Biblioteca es va omplir de famílies que volien conèixer la nova aventura, explicada en directe per les mateixes autores.

Entre el públic, hi havia l’administrador de la Festa Major Pablo Sancho. Un cop van haver explicat el conte, infants i famílies van disposar d’una estona per formular-li diferents preguntes sobre com és això d’organitzar la festa.

A l’acte també hi havia unes quantes àligues fetes per l’alumnat del Zig Zag i música festamajorenca per amenitzar la vetllada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: